"Jeg kan varmt anbefale Anna Prip, og hendes hjertevarme... jeg tror, at både jeg og mine to store drenge er en smule forelskede i hende :) Spøg til side, Anna er meget meget dygtig og har gjort en stor forskel for os i vores liv. Drengene har det fantastisk, i forhold til den svære situation de er i, og det havde vi ikke klaret uden Annas hjælp"

 

Nina, mor til 2 drenge i sorg

Børn i sorg

Børn der har mistet en mor, far, søster eller bror, eller børn, der har en alvorlig syg i familien, oplever ofte sig selv som værende anderledes og isolerede fra deres jævnaldrende.

Skilsmisse, død, fængselsophold eller alvorlig sygdom forandrer deres livssituation så drastisk, at de kan have brug for hjælp til at håndtere det.

Sorg bearbejdes bedst mellem mennesker

Når jeg ser helikopteren lande ovenpå Rigshospitalet med det formål at ændre menneskeliv og efter et stykke tid at flyve afsted igen - så minder det om mit arbejde med børn i sorg. 

Jeg arbejder terapeutisk på at være en støtte i familien for en tid, hvor forskellige former for sorg bearbejdes og når livet igen er til at overskue, så slutter vores møder. Nogle gange foregår det over et par samtaler, andre gange kan det tage et års tid eller mere, det er meget individuelt. 

Mit ønske er at så mange mennesker som mulig kommer hel og beriget gennem alle former for sorg uanset alder, køn og baggrund.

Foto: Dott Ovesen

ph.d.-projekt viser, at 20 procent af dem, der har mistet en nærtstående, udvikler symptomer på kompliceret sorg og depression.

 

Det handler om at se på hvert enkelte menneske, får man det ikke bedre efter 6 mdr, så aftager problemerne ikke af sig selv

 

Læs mere her

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.