Anna Prip er BA i humaniora, pædagog med speciale i børn og sorg, foredragsholder, international certificeret life- og business coach, eksamineret systemisk- og narrativ psykoterapeut og supervisor, meditationslærer, projektleder samt har efteruddannelser i sorg- og krisehåndtering, chok- og traumebehandling.

 

Med egen virksomhed siden 2006 har hun specialiseret sig i at arbejde med børn i sorg både ift dødsfald, alvorlig sygdom og stress, skilsmisse, alkohol, fængselsophold, forsvunden familiemedlem, udlandsophold, børnehjem, div.  diagnoser samt døve/hørehæmmede. Hun holder foredrag for forældre og underviser fagpersonale i håndtering af børn og unge i sorg.

 

Anna er mor til Adam på 21 og har været bonusmor til 4 drenge og 1 pige. Hun har 15 års erfaring med at meditation og low arousal og tager jævnligt på retræte. Desuden har hun siden 2010 skrevet artikler, været blogger og rådgiver på hjemmesiden delebarn.dk. Anna har i en årrække været en del af panelet på Netværket på P1, hvor hun debatterede faglige og familie relaterede emner. Anna Prip skriver klummer i Jyllands Posten om familielivet og alt det, vi kan lære af børn.

 

I 2012 debuterede hun som forfatter og er aktuel med 2 bøger på forlaget Fadl, som er skrevet i samarbejde med psykolog Renée Toft Simonsen;

Mit liv som delebarn & Mit liv som deleteenager.


Anna Prip har i 15 år været elev af Helen Gamborg og Erik Mikkelsen: 

www.gamborg-mikkelsen.dk & hun har i 5 år været elev af Ole Nygaard og Winnie Ørting: www.wiol.dk

Fotograf: Henning Sjøstrøm

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.